Sunday, November 22, 2009

Creative Art Part 2

Sambungan dari entry dulu.

~air terjun di bandar~

~manusia jakon, haha~

~macam terbang pulak gambar manusia di sini~

~Main sampan~

~Berjalan di atas bara~

Aku buka offer lagi, sesiapa yang mahu gambar lebih banyak sila sertakan email anda di ruangan komen. Cas sebanyak RM1.00/email dikenakan. Ok! Aku tipu. Tapi, bagilah email ye kalau nak. Saya kan baik, so tiada bayaran..

Sekian.

42 comments:

Si budak Aboi said...

oo saya tahu ni ! ini lukisan 3D..aboi ade buat diumah !

Cik Cookie said...

CC klu berjalan atas ice yg crack tuh mau jantung berenti.
psyco

.:Fathiha Zainal:. said...

Huhuh! Nmpk cam betol je..

desa abu hassan said...

salam ..hantaq mai kat ceq..baguih gambaknya...desa2009@gmail.com

Aujinz said...

ahaks..

best best..pernah buat..
tapi tak jadi..

macam cipan lukisan jadinya...

|arieza| said...

sangat cool!!!!

anwaruddin said...

lawa gile, yang bara api tuk sgt lawa, haha

Hazzy Ishak said...

hazzy penah dapat emel ni...cntik sgt...

~@k1 is @utuMn!~ said...

eh.. liyana cm ne nk wat dia??
pkai sfware ke?

~AmyLiana8886~ said...

lawa kan..mcm real je.

YobSumo said...

air terjun kat bandar tu paling best.

nak gamba2 ni...

r_ihays007@yahoo.com

Cik_daya said...

memang cantik lukisan 3D nie
cam betul jek

07raflessia said...

waa.. mcm real

NAJ HEBAT said...

wow..! impress!! cayalar..
ade lg tak??

Liyana said...

SiBudakAboi: wah, leh la share, masukkanlah entry gambar tu

Liyana said...

CikCookie: hehe, macam realiti lah pulak kan leh takot2..agaknya saya pun sama kot

Liyana said...

Fatiha Zainal: a'ah, pandai orang yang lukis tu kan

Liyana said...

DesaAbuHassan: ok, saya akan hantar. tunggu!

Liyana said...

Aujinz: xpe..practice makes perfect, try again [wah, macam mahaguru pulak nasihat]

Liyana said...

Arieza: boleh tahan cool lah

Liyana said...

anwaruddin: saya pun suka yang bara api

Liyana said...

Hazzy: a'ah, saya dapat dr email gak, then ada yang dari tagged

Liyana said...

Aki: alamak, i x pandai buat..ni omputeh buat..guna kapur je..

Liyana said...

AmyLiana: a'ah. lawa dan macam real

Liyana said...

Yobsumo: saya suka semua gambar2 y saya ada..

ok, nanti saya hntr..tunggu

Liyana said...

CikDaya: a'ah...i'm not sure its 3D or not

Liyana said...

07Raflesssi: yup!

Liyana said...

NajHebat: ada lagi..banyak..if nak bagi email...nanti saya 4ward

YobSumo said...

thanks!

Liyana said...

u r welcomel..

Arief Arf said...

ni kat france kan? kalau xsilap la..
tapi efek gambar2 ni mendalam betul kan..
rasa cam real giler..
haha

black_mel said...

nk email??owh...nk ym yer?hehe...xde la..gurau jer..cntik pic nie...nmpak real..klau lukis dlm umah pun smart gak nie?

Liyana said...

black mel:bukan lah melz..siapa nak gambar tu, bagi lah email, senang nak hantar..hehe

Liyana said...

Arief: xtau lah..ni dari email...dia pandai menghidupkan keadaan

Mr.Clive said...

pergh
stylo giler kalau kat malaysia leh wat camni

Liyana said...

Mr Clive: yup, tau xpe..hehe

dayah aziz said...

wah....mnarik la..

Liyana said...

dayah: a'ah, menarik

ayin jemin said...

memg kreatif!

Liyana said...

Ayin: a'ah, macam saya..ahaha

Si budak Aboi said...

lupa letak aaa lukisan tu..!

tak ape nnti aboi buat lagi ok !

Liyana said...

Si Budak Aboi: cane leh lupa..x pe2..ti letak la ye