Thursday, November 12, 2009

Budak jakun

Tadi, gi tunaikan cek.. Dah 2 hari dapat cek... tapi baru sempat tunaikan tadi sebab balik sek awal. Aku memang buta nak guna mesin tu. Seb bek, kebetulan masa aku dalam bank aku jumpa pakcik aku. Dia tolong tunjukkan. Rupanya, hek eleh.. senang rupanya. Budak darjah 1 pun leh buat. Cikgu jakun~ Last aku tunaikan cek masa habis matrik dulu. Tapi dulu punya mesin cek bukan macam mesin atm. Macam kotak je, tapi ada safety lah kan.

Masa aku depan mesin tadi, aku ingat main masukkan je.. tak payah tekan pape, rupanya kena tekan2 macam nak masukkan or kuo kan duit. MasyaAllah. Serius, aku memang jakun.

Aceli... Cek tu hadiah dari Mamee Slurrrrp dengan kerjasama ERA.FM. Masa bulan pose dulu, aku pemenang harian. Nak tau, bacalah entry ini..

~Alhamdulillah, hadiah yang aku tunggu dapat jugak~

p/s: hari ni suka sangat dapat baca entry blogger/balas komen di chat box/komen blog2 yang aku baca. Bukan senang dapat baca after balik keje. Yang tak sempat saya nak baca entry nya.. nanti saya dtg lagi... Da~

18 comments:

cik CumeY said...

hehehe...samer ngan cik cumey..datang time tuh punyer lah hebat..

last-laste tanyer abang security " bang..camner nak pkai mesin nie?"

hahahaha

Hana Keiichan said...

wah,dpt hadiah..

belanja2~ =P

oranglidi said...

lu janji nak belanja wa roti paprik haritu.

imHepPie said...

wah byk tu 2 rat lebey..blanja ar haha..

erkk aku pon x penah guna mesin tuh

~AmyLiana8886~ said...

bestnyer dapt cek..bertuah awk...

eyna said...

sy pon tak pndai gne mesin cek tuh...

mindbreaking said...

cikgu yg cbuk..hehehe

|| NaFiRaa || said...

wahhh!! bertuahnye... sis ade dengar tau perbualan awak dengan dj tu... heheheehe..

Liyana said...

Cik Cumey: sesungguhnya..kita adalah manusia yang jakun..hihi

Liyana said...

Hana: boleh2..jom..dtg sini..hehe

Liyana said...

Oranglidi: roti paprik? ada ke..

Liyana said...

imHeppie: kita serupa..sama2 seorang guru yang jakun..ngeh ngeh

Liyana said...

AmyLiana: kebetulan dan usaha tangga kejayaan..hehe

Liyana said...

Eyna: haha...kena belajar tu

Liyana said...

mindbreaking: ya..lately bx sangat..x sabar nak tunggu bulan 12..cuti penuh dengan gaji..

Liyana said...

Nafiraa: yeke dengar, kelakar kan

oranglidi said...

hahaha.. takde ke?

Liyana said...

haha....meh dtg jhr...my pleasure nak belanja awak..hihi