Thursday, October 8, 2009

Untuk Hati


Yassin - Nur Kasih


Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih


Memandangkan aku dalam keadaan yang berdebar2 menantikan kedatangan surat posting, so dengar lagu ni je lah.. Yassin - Nur Kasih.. Aku dah fall in love dengan lagu ni dengan pelakon2 dia yang Umph!!!


p/s: sila abaikan gambar2 yang tidak berkaitan dengan cerita Nur Kasih dalam video tersebut seperti Heliza dan kucing2 comel. But i like Heliza cz dia bakal guru macam aku gak..


6 comments:

Uruchimaru @ kf said...

ini lagu tema kan?

Liyana said...

a'ah, lagu tema..best kan kan

jahhaj said...

best la lgu nur kasih ni.
sedap je dgr :)

Liyana said...

ha'ah..
sampai jatuh chenta..hehe

♥ shiMawar ♥ said...

erm..xtau nape rmi org suke drama ni..shima xsuke le..xminat n xfollow pn..huhu..
nape ek..?sbb ati blum jatuh centa kot..haha.. ;p

Liyana said...

haha...maybe shima x tengok dari awal kot..kita pun x suka gak cz x tengok, then bila tengok dari awal..terus jatuh chenta...