Wednesday, October 21, 2009

Special Edition

Hari ini adalah hari lahir sahabat blog saya.. Nama samaran beliau ialah Mr Swatman. So, entry ini ditujukan khas untuk beliau.. Saya xtau umur yang ke berapa kerana beliau merahsiakanya [is it?]. Jom ucap happy birthday kat dia...

Hm, memandangkan saya pun belum keje lagi.. so hanya ini yang mampu saya berikan kepada beliau.. Jeng3....

~ha, ni hadiah dari saya untuk beliau~
~gambar kete comel~


Nota: Mr Swatman, nanti tampal gambar kete ni kat blog anda tau.. ~~~

Btw, Happy birthday to you.. Moga panjang umur...
http://emo.huhiho.com

11 comments:

Mr Swat said...

huhuhhu...... bulat tul kete,,,,, comey comey.... ok ...ok... tq... ni yang sy syg kamoo.. huhuhu

Liyana said...

Mr swatman: haha..yelah...sama2...

Liyana said...

Mr Swat: =)..will ..

Mr Swat said...

will??????

Liyana said...

Hm...yer..xpe2..lupakan...

Uncle Lee said...

Hi Liyana, looks like a bubble, that car.
Sure will cause lots of attention driving it.
Have fun and keep a song in your heart, Lee.

Liyana said...

Ok lee...thanks ya!

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Liyana said...

Bujang susah:thanks ya for ur advice

raxm raxis said...

ada jual kt malaysia x??
hehe

Liyana said...

Raxm: jual? xde kot..kena booking dulu cz saya owner kete tu..haha, perasan