Monday, October 26, 2009

Perjalanan Bermula

***********************
Jam12.05am, 26 Oktober 2009

Hari ini, bermulalah hidup baru. Tamat sudah zaman tanam anggur yang tiada hasilnya.. Actually, aku lagi banyak menganggur dari bekerja. Tapi aku x kisah. Setiap orang akan malalui juga fasa ini. Kepada kawan2 yang akan terbang ke Sabah dan Sarawak.. Aku harap korang bahagia di sana. Best taw! Jangan sedih2. Kepada kawan2 yang dapat di negeri sendiri.. Syoknya! Hehe.. Aku pun sama.. Moga kita jadi guru yang terbaik. Amin..

~All the best~
~Walau di mana kita ditempatkan, tugas kita tetap sama~


***********************
~Lokasi pendaftaran~

Kepada kawan2 ..saya xtau nasib saya besok sama ada saya akan duduk di rumah sewa atau pun berulang alik dari rumah. If saya update entry terbaru, maknanya saya berulang-alik dari rumah. If xde entry, maksudnya... Saya tidak berada di rumah.. Ngeh ngeh.

Ok, selamat malam..

12 comments:

mr.mind said...

Tahniah cik liyana...kat mana tempat 2??negeri mana??daerah???pesan utk cik liyana supaya menjadi seorang guru yang dihormati pelajar bkn ditakuti pelajar...all the best n gud luck...and thanks for the tutorial and ur effort to share it..i will try my best to make the cloud...

Liyana said...

Mr Mind: Saya dapat kat Johor..Daerah Johor Bahru..

Terima kasih atas nasihat...

Tutorial tu, all the best..walaupun saya link kan je..

imHepPie said...

besh la dpt dlm semenanjung gak...wuuu takutnya kalo kene sabah srwak..lgi 2 tahun

zaiMi said...

wow cikgu liyana dh dpt posting rupenye.. tahniah

Maswani said...

tahniah...semoga cikgu liyana dpt berbakti dgn penuh semangat yg jitu..
good luck..

ayin jemin said...

na..jd cgu uda
smga menjd ckgu yg baik hati dan cmerlg.hehehe

oranglidi said...

tahniah weh!! hahaha.

dulu kemain susah nk cakap2 dengn cikgu2. skang ni gune blog pun bolehh.

Liyana said...

imHeppie: sekrang ni kwsn guru yg critical giler ialah
1. Sarawak
2. Johor
3. Sabah

So, mohon lah johor..kompom dapat..

Liyana said...

Zaimi: a'ah..u r welcomeyl...

Liyana said...

Maswani: doakan kejayaan saya..cewah!

Liyana said...

Ayin: ya..hopefully.. ;)

Liyana said...

Orang Lidi: cikgu sekarang x garang macam dulu..lagi satu cikgu sekarang flexibel..hihi