Monday, October 5, 2009

I jz got this news



Lets click here for more information
Hope sabar menghadapinya...


4 comments:

Uruchimaru @ kf said...

eh kamu pun join forex ker? emm bole kasi tips nie =p

Liz said...

sabar aje..rezeki ade di mana2..
jangan smpai dengar guruh di langit, air di tempayan dicurahkan..
ha kan aku da berperibahasa bagai..ekekek..

sometimes kite dengar2 mcm tu...kite takde bukti btol2..rasenye, orang KPM yang lebih tau issue penempatan n skola ni..tapi tatau la..harap kite dapat posting on time..

before die keluarkan kenyataan mcm tu pon, mmg ramai da tau cikgu2 ni banyak menganggur..so, kite doa aje la rezeki kita ada..

p/s:- nak lebih tau, call aje menteri pelajaran..tanye die betol ke tak..hahaha

Noor Liyana Kamarudin said...

kf: minta maaf...forex tu apa eik! haha, giler xtau..malunya

Noor Liyana Kamarudin said...

Liz: erm, sal benda tu kan, batch kita insyaAllah dapat *sama2 doa banyak2*... kalau lah jadi kenyataan kan, kesian junior2 kita kan...