Sunday, October 18, 2009

Creative Art Part 1

Here, I jz wanna share some picture that i've got from my email..
Actually, gambar ni dilukis dengan menggunakan kapur sahaja
Jom layaaaan...


~cute3 butterfly~

~cantikkan? nampak real~


~little baby is playing with the frog!~

Overall, saya kagum dengan art macam ni..
Banyak lagi dalam simpanan emel saya..

p/s: siapa nak gambar ni dan yang selebihnya..bagilah emel address u olzz.. InsyaAllah, saya hantar..

16 comments:

Uruchimaru @ kf said...

mcm2 lah diorg nie..

cookie devine said...

art...mmg suka tgk.Chantek.

btw,salam singgah.

Liyana said...

Kf: yes..manusia yang kreatif..if i wish i could be like them..
[hah. dream on!]

Liyana said...

Cookie Devine: u suka, i lagi suka..=)

yup, datang lah lagi k..

ayin jemin said...

wow
bgus sekali hasilnya pkai kapur tu

Liyana said...

ayin jemin: hm mmg bgs.. (^-^)

ayin jemin said...

iya
kalau sy yg pkai kapur tu..ntahlah..hahah

Liyana said...

Ayin: kalau saya pakai kapur jadilah 'lukisan abstrak' yang tidak mempunyai motif.. hehe

hBz said...

want..i love art.. hbz777@gmail.com

imHepPie said...

kreatif gile...kalo kt mesia neh kompom da femes..

Liyana said...

hBz: Ok..saya hantar..thanks ya..

Liyana said...

imHeppie: sebab tu lah xde kat malaysia..haha...

mindbreaking said...

nk gmbr lg...emel faizmazlishah@gmail.com...thanks..

Liyana said...

Ok..my pleasure.. =)

anwaruddin said...

ni lagi terbaik, sume best la, haha

Liyana said...

anwaruddin: ha'ah...