Saturday, October 24, 2009

Cerita Semalam

Semalam.... aku bermimpi.. 2 mimpi.. 1 yang mustahil dan 1 lagi merepek.

Aku mimpi dapat gaji! Wah, gaji yang aku tunggu sekian lama, akhirnya dapat..apakan daya, hanya dalam mimpi dan MUSTAHIL akan jadi kenyataan dalam masa terdekat. Dream on!! Mimpi ini buat aku PANAS.

Then, entah kenapa aku mimpi Nuffnang.. bukan mimpi dapat duit, tapi mimpi nuffnang letak iklan rokok dengan arak dalam blog aku. OMG! Maybe aku mimpi sebab sebelum tu aku buat soalan2 yang nuff tanya and aku isi lah. Aku tanda "tidak" dekat soalan yang minta kebenaran iklan dua produk tersebut. Betul2 merepek..


12 comments:

akusygdia said...

norly..ko ni dh byk sgt berpk kot...berdebar2 nk masuk keje..tu yg terbawa2 smpai dlm mimpi..cian btl..psl gaji tu..hope ko dpt gak lah nnti kan..selamat bekerja norly...=p

ayin jemin said...

mimpi mainan tidur..heheheh

Liyana said...

aku sayang dia; fara....orang tertekan memang macam ni kot..nampak macam happy je, tapi dalam hati bengkak

Liyana said...

Ayin; KADANGKALA MENJADI REALITI.. '0'

Cik Cookie said...

tido xbsh kaki ekk?

imHepPie said...

haha dpt gaji??smoga trmkbul mimpi...

Liyana said...

Cik Cookie: haha..mesti lah basuh..

Liyana said...

imHeppie: tulah, harap sekali

nobuta said...

kau memang dah kena pengasih dengan nuffnang ni hehe..

Liyana said...

nobuta: haha, xdelah sampai g2..

Putera Mamau said...

gaji naik?bgs..bgs..tp ingat brg2 pn naik harga!hangin tul pakcik tau..

Liyana said...

Pakcik mamau: bukanlah..ni sal gaji tertunggak zaman purba kala..