Wednesday, October 28, 2009

Cerita orang baru kerja.


Nak cerita pasal sekolah pulak...Hehe, sikit jak bah!

Actually, sekolah tu kecik je. Tapi bagi aku besaaaar sangat. Sebab apa? Sebab aku asik sesat je... Selalu x jumpa tangga. Nak naik tingkat 4, tapi bila sampai tingkat 3, tak jumpa tangga nak ke tingkat 4. So, dengan pertolongan student yang budiman, dapat lah aku naik ke tingkat 4. Then, dari mana aku tak ingat.. aku nak turun ke bilik guru, dengan bangganya aku tak jumpa tangga. Ada, tapi hujuuung sangat. Terlalu jauh. Maka, sekali lagi dengan pertolongan student yang hensem, jumpalah tangga yang terdekat. Adeiii.. Aku rasa bagaikan aku seorang yang pemblur tahap dewa

Lepas tu, if aku nak masuk kelas.. kompom lewat sampai even aku dah keluar dari bilik guru awal. Sebabnya, sesat lah.. Cari tangga x jumpa satu hal.. Lagi satu, x jumpa kelas. Asik main turun tangga, tanya student mana kelas bla bla? Yang sengal sangat dorang jawab, sori.. saya tak tau. Mak ai... Sabar.

Tak nak cerita camne ngajar sebab, aku x nak tua cepat. Statement poyo!
http://emo.huhiho.com

Nanti asik nak marah2 jerk! Bukan pe, aku xnak bawa balik rumah masalah di sekolah.. Sekolah is sekolah, rumah is rumah. Dah nama rumahku syurgaku kan. So, bila marah2 nanti badan jadi letih.. Hal sekolah, biar habis kat sekolah.. kita kena balik dengan happy. So far, aku okey di sana.

Big smile...(^____^)vJustify Fullhttp://emo.huhiho.com

10 comments:

raxm raxis said...

wah..da start mngajar ea..hehe...
nakal x ank murid..hehe

nabilah_2908 said...

haih..mcm mn la smpai leh sesat...smpai tak jumpa tangga...hehehe...
tak pe baru g...nnti2 ok la tu...dh tak sesat g dah.. :)

Mr Swat said...

cikgu .... lain kali pasang GPS.... senang sket... x la sesat ... huhuuhuhuh

jinggo said...

hahahahaaa......
cikgu yang sesat di sekolah sendiri....
jangan marah haaaaa....
hihiiii....

nasib baik masa aku sekolah dulu tak ada cikgu cam tu....

cuma aku yg kurung cikgu dalam makmal....

hahahaha....

saya mintak maaf cikguuuu.....

Liyana said...

raxm: nakal tu memang biasa lah ..kena sabar se maximum mungkin.

Liyana said...

nabilah: sek tu kaya tangga

Liyana said...

Mr Swat: wah, bagus idea..GPS..hakhak

Liyana said...

Jinggo: if ada student saya macam ttu, hmm...mmg nak kena

Anonymous said...

hehe..lawak la yana..
skol aku pon manyak tgge.nk g 1 blok ke 1 blok mmg letih.shortcut ade tp aku xtaw..aduii..lenguh kaki aku smggu ni nek turun tngge.
-ninis-

Liyana said...

Ninis: ko pakai high heel ke..
haha...nak nampak bergaya kena cover cute even penat..ngeh2