Tuesday, September 29, 2009

Yang best & tak best di hari raya


*******************
YANG TAK BEST
*******************
  • Traffic jem.... di mana2.. everywhere... jalan sesak.. tapi aku tau.. these are a normal things during eid, right?
~ Bandar Kluang~

~Jalan area Sri Saujana ke Kota Tinggi~
  • Ada manusia yang x tau sabar.. orang penat berator nak bayar tol, dia sesuka hati makcik dia je nak cilok2.. kita pun nak cepat, bukan dia je nak cepat. Tak suka orang macam tu..
~tengok keta hitam and depan dia belah kanan~
~Ni lah contoh manusia yang berakal tapi x tau sabar~
~Serius, aku meluat dengan cara dorang nie~


*******************
YANG BEST
*******************
  • Sesuai dengan konsep 1Malaysia
~saja letak gambar nie untuk relate kan gambar di bawah~

~agak terperanjat cz dorang ni India Boy datang beraya~
~Tak berkelip aku tengok budak nie~

  • Marhaban di kampung (Muar)
~sikit shock cz budak2 muda ramai sangat~
~even nakal pada pandangan aku, manner dorang tinggi sangat berbanding budak bandar~
~aku pun xtau nak describe camne, tapi really gOod lah dorang ni~

Ok, dah habis.. last aku suka gambar ni

~Masjid kat Tg Agas~
Permandangan yang cantik di waktu malam


Habis dah.....

6 comments:

ira_kecik said...

hai liyana.... kak ira datang singgah.....salam perkenalan juga.... u also have a nice blog. nie akak follow & link sekali ye... sudi2 la kiranyer follow akak & link gak....

Noor Liyana Kamarudin said...

ok, i'll follow you, yeah!

jahhaj said...

betol2.
kalo raye je msti jem.
hehe.
rmai sgt owg kuar beraya.

Noor Liyana Kamarudin said...

hehe, betol3...
tpi tensen lah..
=)

N0r HAn!z@ NoR H@L!m said...

kmpung k.norly kat muar ke??
kwsn mane tu???
hanie da duk prktikal kat sepital muar ni da 8 bln...
ade gak la merayap2 area bndr n kmpng2 terdkt nie...

Noor Liyana Kamarudin said...

hani, kampung akk kat bakri...jauh kot dari bandar muar..ala, akk pun dah 5 thn x raya kat muar cz setiap kali raya je, mesti kena balik U..huhu...