Saturday, September 5, 2009

Liyana's life speaking

Hari baik, bulan baik ni mari saya start dengan Dah lama sangat x update blog. Banyak sangat aku nak tulis. Tapi sebab aku malas, benda jadi tertangguh and lama2 jadi sampah. If nak update pun, bukan cite baru dah.

Yes!! Really have no idea right now. Actually aku sekarang tersepit di antara dua manusia..hm, x payah lah aku nak cite kat sini sal apa, aku x nak mengeruhkan lagi keadaan. Sometimes, kita leh share story kat sini, sometimes can't cz untuk menjaga hati banyak pihak.

Apa yang leh aku katakan di sini, hati aku kering! [tolong lah siram air..] Sekian terima kasih!!

p/s: siram dengan air yang manis2 tau, macam 100 plus ke, tebu ke, soya ke, janji manis!

2 comments: