Saturday, September 5, 2009

Kejamnya Manusia

Tengoklah betapa jahatnya manusia. Aku sebagai Cat Lover sangat benci pada manusia yang sanggup buat dia macam nie. Xpe, kat dunia ko terlepas.. "di sana" ko x dapat lari. Nasib baik dia hidup, tapi dengan keadaan yang x sempurna. Huh, sangat sedih (T__T). Kesian dia.. (~_~)
[sumber dari sini]

8 comments:

Liz said...

patotke nanges tgk gambar ni..
tolong remove bleh? tak sanggggup ar...

utk manusia kejam itu,mati la kau kene panah tu balik kt kepala hotak ko..bodo nak bunuh kucing..mati eksiden la esok

ana Nor H@n!za Nor H@L!M said...

ish3....ciannyer kat tucin nie... (nm mnje kte bg kat kucing la..he3.. )
wah!! kak noli da wat layout blog ni yg bru la...
nice...menarik! >",<

Noor Liyana Kamarudin said...

Liz: hehe, kita pun x sanggup tengok dia, tapi ni untuk renungan. Hm, mmg patut mati orang yang wat dia macam nia..cian dia...

Noor Liyana Kamarudin said...

ana Nor H@n!za Nor H@L!M: Hm, cian eik! nak wat cane, rasanya benda tu dah kena di cabut kot.

Wat layout baru cz tgh xde kerje..tu yang cari keje..thanks! (>,<)

akusygdia said...

cian nyer kucing ni..
even aku ni penakut nk pegang kucing..
tp aku kesian giler tgk manusia wt kucing cmni..huhu

akmal said...

x leh tgk lame2...menakutkan...

Noor Liyana Kamarudin said...

akusygdia : La..fara, ko takut kucing ke..i never know b4..whatever it is, aku harap ko x wat kucing macam tu..sayangilah kucing! hehe

Noor Liyana Kamarudin said...

akmal : yeah! tau takut..bagi lia kucing siam, lia nak