Tuesday, September 8, 2009

Gambar Konvo

MySpaceMySpaceMySpace

Baru jap tadi aku dapat gambar konvo aku. Gambar dalam dewan, tengah amik scroll.. Nak berguling2 tengok gambar tu.. Ketawa ada, nak nages ada, nak gelak kuat2 pun ada...Cet!!! Gilerrr hodoh.. Kelihatannya aku macam pendek cz mata aku tengok atas.. Tengok pemberi scroll tu lah.. Should i call it scroll? Whatever! Tapi kan, serius.. aku amatlah tidak puas hati dengan gambar tersebut. Teringat masa dalam dewan hari tu, orang belakang aku cakap "if gambar amik degree ni tak ok, kena amik master ni cz nak gambar lawa".

Nak letak x ek gambar tu...
Jap pk dulu, haha.. serius segan nak letak..
x pelah, letak gambar ni dulu
~gaya jalan ala diva~

Dush!!
MySpace"Nah! Amek kau, nak diva sangat"

Hm, setelah difikir masak2, ni lah gambarnya.
Sila gelak dalam keadaan SENYAP!!MySpace
~Poyo, poyo, poyo~
MySpace

13 comments:

CtiE zAr said...

hehehehe...nak gelak kuat2 jugaks :p
uitt..name bapak aku ahmad hanapi la sobs...
pandai ko tkr jd mohamad hanafi aritu then skrg jd hanafi plaks..

Noor Liyana Kamarudin said...

Alaaaaaaaa, jangan lah gelak kuat2..hOhO

Ruby.. masa akuwat...dah sure "aHmad"..tapi nak tunggu ko punya respon dulu..so sekang ko dah respon, aku tukar k..jangan lah marah..hehee

aien said...

haihh..jauh aa gamba org ni amek kan? huu..amek laa dekat3 sket..

Noor Liyana Kamarudin said...

ha'ah la ain, lagi yang jalan ala catwalk tu, jauh sangat..tpi kan gambar dengan pemberi "scroll" tu, ada 1 dekat sangat..tengok yang U lain punya lawa je..kita punya, lawa sikit je lah..=(

cikwana said...

jurukamera yg amik gambo ni tak pandai amik ke?? nape angle nye dr bwh..tak seni langsung..
huhuhuh

cikwana said...

ciklyana,
plz correct my name yeah..
zawanah mohd jani..
hihihhi,TQ~

Noor Liyana Kamarudin said...

see, wana pun cakap gambar x kena.. cik wana.. u know never mind, mcm xde seni kan.

erm..tq wana. kesilapan amat dikesali..hihi..

akusygdia said...

miss norly..
erm..mmg sedikit tdk cntik pn pic ni..
dorg ni pakai bantai je ke amik gmbr???
huhu..aku dulu ms konvo dip..gmbr cntik je..
so kalo konvo degree ni gmbr x bape elok..dh ada backup..
tp cik norly..ko kena ker trima seadanyer..hihi
xpe..ada rezeki cont master lak..leh amik pic konvo yg lg cntik..he

Noor Liyana Kamarudin said...

hm, no komen lah about this picture..ni lah nasib orang x amik dip..

mumy said...

salam kenal dr mumy..already follow u..

Noor Liyana Kamarudin said...

orait..thank mummy

CtiE zAr said...

aloh noli..ahmad hanapi okey..P bkn F :( x mrh pung..goram jea :p

Noor Liyana Kamarudin said...

haha, thanks ruby, gerammu diterima..heheh