Thursday, August 27, 2009

. : Tinggal Kenangan : .


MySpaceMySpaceMySpace
Tadi tengok gambar kat Tg Malim lagi. Entah kenapa, rindu lah.. Bila yea nak sampai c2 lagi? Aku asik berangan je "if dapat kerja kat Selangor, maybe dapat gi sana lg"..Hm, walau macamana pun, UPSI tetap di hati. Betullah kata orang, bila dekat x pandang, bila jauh makin dikenang. Thanks to UPSI 4 giving me an oppurtinity to be a part of your family [macam pernah wat ayat ni je b4].
~Selalu gi kuliah lalu pintu ni, banyak kali kena tahan pak guard~
~Kesalahan apa? MACAM2~
MySpaceMySpaceMySpace

~Yang ni pulak signboard Tg Malim~
Actually ada word 'Majlis' kat pangkal. Tapi vandalism punya keje.
X boleh tengok cantik sikit sure x senang duduk.
[Oh ye.. abaikan bayang2 pelik kat c2]


~Traffic light simpang empat~
Jom sambung master kat UPSI kawan2!!

MySpaceMySpaceMySpace
p/s: Kalau aku selalu memikirkan sesuatu benda, sure kompom of course benda tu akan muncul dalam mimpi aku.

No comments: