Saturday, July 25, 2009

Trip to Tg Malim =0

Siapa nak ikut pergi Tg Malim?? Angkat tangan! (",)/...Meh2, jom ikut...
Perjalanan hidupku minggu depan, maybe agak bz sebab, besok aku dah kena balik Permas. Kemudian, hari Selasa after school hour kena balik rumah sebab ibu suruh balik.
Hari Rabu, after interview kena balik Permas semula..
Hari Jumaat balik ke Kota semula cz memang rutin harian aku balik rumah every Friday!
Kemudian, hari Ahad kena balik eh salah... Ahad kena naik bus pergi KL sebab nak pergi Tg Malim amek jubah...

So, aku pergi amek jubah dengan Miss Tora2. Aku and Tora tido umah kawan kakak dia. 1 malam jea cz nape?Aku pun xtau. Tapi memang penat lah masa nak balik Johor nanti cz aku kena pergi sekolah esoknya. Penatnya... Macam nak amik cuti 3 hari je... Tapi dah malu.. Malu.. Malu....

Aceli, aku xtau apa yang aku tulis ni cz otak aku tengah memikirkan macam mana nak siapkan soalan exam Math nie.. Hm, aku bertekad [ceh..] pas je habis tulis ni, aku start buat... Masa makin suntuk!!!!! 30hb mesti dah siap copy untuk student...Bersemangat!

No comments: