Saturday, July 25, 2009

Surat Interview

Alhamdulillah, syukur cz surat temuduga sampai ke rumah tanpa aku menanti. Lepas aku dapat surat temuduga tulah, baru aku dengar kawan2 ramai x dapat lagi surat temuduga. Masa balik rumah, aku tengok lah surat tu. Yang terperanjat nya, surat tu guna pos laju See!! Pakai Pos Laju. Slogan dia "dijamin sampai esok". Tapi kenapa kawan2 ramai x dapat lagi eyh!

Takpelah, kalau x dapat pun, mesti ada alternatif lain kan selain tunggu surat. Ok, lupakan.

Just nak mention aku akan di interview :

Interview ini diberi nama :
Temuduga Pengambilan Guru Sandaran Terlatih Siswazah (GSTS)

Tarikh :
29 Julai 2009

Masa :
8.00 pagi

Tempat :
SMK Mohd Khalid, Johor Bahru

Apa yang merungsingkan aku ialah :
  • apakah soalan yang bakal ditanya?
  • kena pinjam handbag ibu cz nak interview guru mestilah mempunyai ciri2 seorang guru
  • Ujian Insak (Inventori Sahsiah Keguruan) tu senang ke susah?
  • kena minta cuti lagi.. ni paling susah.. huhu....
[click on the picture for larger image]
~Ini salah satu tips nak gi interview~


No comments: