Saturday, July 4, 2009

Perhatian


Ramai yang x tau ke mana aku 'menghilangkan' diri bila aku dah lama x update blog. So, kat sini aku nak tulis:
  • Sekarang sedang mengajar di sekolah kebangsaan di daerah Pasir Gudang.. Bukan buat Latihan Praktikal, tetapi menjadi guru ganti menggantikan guru yang kursus selama 14 minggu.
  • Aku x update blog sebab kat tempat aku duduk tu, xde wifi/wireless.. Kat sekolah pun xde wireless.. Lagipun aku duduk rumah pakcik aku.
  • Jadi, kalau xde pape halangan, aku akan update blog aku once a week... i repeat, once a week.
Diharap, selepas membaca kenyataan ini, korang faham... Sebarang masalah atau kesulitan sila SMS saya (kalau nak jimat kredit) or call (if korang banyak kredit)..ahaks! X pun paling canggih sekarang, 3G lah dengan aku.. (macam lah aku ada henpon 3G).

2 comments:

YAM(YANG AMAT MULIA) said...

call?bnykla aku pnye krdt..dgn awek aku pn aku wat spr saver..ahak2..

Miss Leeya said...

alah..sekang kan dah ada youth club..tepon murah pe, lagi2 kalau mesej..eleh, ko tu memang kedekut..minta bunga, ko nak bagi bunga raflesia plak