Tuesday, July 14, 2009

Lagu Best!

Sejak aku dengar Jay Jay nyanyi lagu ni live (even aku x tengok depan-depan), aku terus suka dengan lagu ni. Kata orang dengar live lagi best and lagi tangkap jiwang dari dengar kat radio.. Kalau lah aku tau nak upload lagu Jay Jay kat blog ni, dah lama aku buat. Tapi aku x tau camne nak upload.

Tadi, masa aku godeh-godeh winamp adik aku, aku buka lah lagu Jay Jay nie. Tetiba, Leoslyrics yang selama ni bengong x dapat cari lirik lagu boleh berfungsi pula. So, bila aku buka lagu Jay Jay, secara otomatik keluar la liriknya.

Kat sini aku dapat share lirik sahaja lah ye.. Nak lagunya, sila cari sendiri ye..

Permaisuriku
[Jay Jay]

Tika renungi malamku
Bersama tirai perindu
Potret permaisuriku

Lenamu didakapanku
Inginku belai rambutmu
Saat malam malammu

Walau kembara ku meredah alam maya
Kan ku pertahan garis cinta kita

Oh
Ku hancur dikala tak bersama
Kau yang ku cinta
Impi rinduku disaat mesra
Oh kasih
Oh
Terbina rona kota bahgia
Permata dijiwa
Oh kernamu

Lautan duri ku tempuh
Demi sucinya cintamu
Tak ku hiraukan waktu
Ampunkan kesalahanku
Ku pinjam raut wajahmu
Hanya kau yang kurindu

p/s: kepada sesiapa yang tau cara nak upload audio, sila ajar aku. Tapi kalau x nak ajar xpe..[x baik kedekut ilmu]...hehe

No comments: