Friday, July 31, 2009

Apa yang aku rasa..

MySpace
Aku rasa kan diri aku ni macam apa je.. Aku rasa macam aku ni teruk lah.. Apa yang teruk? Haha, don't think dirty. Yang penting I'm not doing something stupid! Cuma biasalah.. dah kerja even sementara ni, keadaan sekeliling berubah. Dan aku gembira dengan apa yang aku lalui sekarang. Dengar macam apa je kan? Tapi semuanya yang positive... Apa dia? Oh..secret!

So, tadi aku pergi pulang tiket kat Sanggar. Tiket yang berharga RM32 becomes RM26 after i asked their help to sell my tickets.. Hopefully benda tu terjual. Kalau tak, burn duit aku.. Tora, whatever happened, u've to pay me the price k. Huhu, tiket ko yang lain nanti aku belikan.

Hm, after difikirkan.. i think better aku kirim tunang Tora amikkan jubah aku. Aku nak suruh siapa? Nak suruh abang, dia bz... *o****e*d? I dont think so.. huhu...


Hai H1N1, because of you my life become worse! Semua benda yang dah dirancang hancur. Wasting money... Tu yang paling penting.


Aku rasa orang 1st yang kene H1N1 ni, mesti dia buat perangai macam yang di atas ini.. Eeee yucksss!! Disgusting.... Because of this stupid + annoying behavior satu dunia dalam ketkutan.

Ya Allah, jauhkanla aku dan keluarga ku daripada penyakit ini. Amin!

MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

No comments: