Sunday, July 12, 2009

Aku xtau nak buat ape..


Hari konvo makin dekat.. aku ada masalah sekarang nie..masalahnya sekarang ialah:
  • Kena amik jubah seminggu awal, takut kalau 11hb aku amik (last day ambil jubah), takut saiz aku dah habis.. Maknanya, aku kena pergi ambil seperti tarikh yang telah ditetapkan
    (3/8-7/8). So, rasanya kena minta cuti..Adei.. 'Complicated'nya..Asik cuti je..Paling kurang 2 hari ni cz Perak ingat dekat ke nak balik sehari je!
  • Raptai: 10 Ogos. Konvo: 14/15-8...Maknanya, aku kena spent 1 week kat Tg Malim. Nak duduk mana? Lagi satu masalah, kena minta cuti lagi. Malunya, rasa macam nak sorok muka dalam gerobok je..
Sekarang ni, aku x decide lagi camne.. ada lagi dalam 2/3 minggu je ni nak fikir..Hm, any idea, please help me! Aku buntu sekarang nie..

2 comments:

CiterMenariK' said...

SALAM ZIARAH.. NICE BLOG..



http://citermenarik.blogspot.com/

Noor Liyana Kamarudin said...

thanks...