Friday, July 3, 2009

28/6/09

Hm..dah lama aku x menulis...Hari ni hari Ahad...seb bek sok cuti sek..dapat rilex lebih sikit. X tau lah nak cerita apa kat sini.. dah lebih 2 hari aku x menulis. Nak tulis pun x best cz x fresh.. Hmm....


Sekarang ni mak ngah ngan pak ngah kat rumah untuk 3 hari. So, aku yang uruskan semuanya, dari anak dia, makan minum.. But, aku x kisah... kena belajar nak menguruskan rumah dari awal...Huhu...Bila aku siap masak je, aku paksa kazen2 aku makan.. bukan pe, mak dia yang suruh paksa cz dorang ni liat sikit nak makan. Yang best nya kan, bila aku masak je, dorang yang x suka makan sebelum ni makan laju je... Sekali masak, terus habis. Petangnya, aku kena masak lagi..Bila siap makan dorang cakap

’Kak Noli, sedap lah Kak Noli masak’

Ceh, ayat nak memuji konon...Tak teruja pun korang puji cz dah biasa...ahaks...(ceh, macam lah banyak sangat orang puji, padahal, kena kutuk lagi banyak!) Aku x kisah lah aku masak sedap ke x, janji dorang makan aku dah lega. Rasa macam dah lepas tanggungjawab..ehehe...


~ni ikan masak merah~
konon sedap lah tu, thats why amik gambar
aku x rajin nak masak2 macam ni..sesekali masak
amik gambar



No comments: