Wednesday, June 10, 2009

Rindu Kenangan Lama ngan 2N

Tadi aku buka friendster. See one of the page of my student. Dalam gambar-gambar tu, adalah terselit gambar aku.. tetiba rindu sangat ngan suasana masa aku praktikal kat Sliss. Kalau lah masa boleh diulang, aku akan gunakan sebaik yang mungkin. Aku akan appreciate masa yang ada. Isk, tolong lah, aku rindu sangat ngan suasana kat Sliss. Windu semuanya...

So, masa tengok gegambar tadi kat page Fatin Nabila, aku pun copy lah gambar-gambar tu, so Fatin, saya minta izin dari awak yang saya amik gambar-gambar tu dekat awak. Hehe... Ni lah gambar dengan student 2N yang disayangi dan juga sangat dirindui...




~ ni gambar aku dengan masa lagi seminggu aku kat sana. Yang xde dalam gambar, Alya dengan Fatin. Nape lah dorang tak masuk masa ni eik. Aku pun masa tu kalut. Yelah, masa Math dah habis. Kang teramik masa cikgu lain, dorang yang kena, bukan aku...







~ni yang lain mana nie...











~9 orang students laki 2N. Time ni Shukri xdew...
Cian dia x dpt join gambar..hehe










Masa aku kat sana, aku ada bagi dorang tugasan..semua group hantar except one group!!! Agak-agak siapa ye, haha..pikirlah sendiri...Geram gak aku, nak denda tak sampai hati. Takpelah, cher maafkan. Yang hantar tu tq tau.

~tugasan Ibnu Sina~

~Al-Farabi~

~ Al-Khawarizmi~

~about perkembangan duit~

~Ibnu Khaldun~

~ni part paling menarik perhatian aku~
aku ingat gambar ape, tapi bila baca shortout kat bawah baru aku tau
creative betol!

So, tq guys for being the best one!!
No matter what, u r always in my heart...
So, harap kita jumpa lgi di lain masa...




p/s : teacher sayang sangat kat u olz!!

2 comments:

nad'eiya said...

cher . kami pon syg tcher gak . miss u :)
aja la kt cni lgi . ae?
hehehee .

Noor Liyana Kamarudin said...

Thanks Nad...u ol mmg best!