Thursday, June 11, 2009

Memoir with 4M Sliss

Sal 4M ni, masa memula masuk..aku seram. Nape? Cz dorang baru pas PMR and i'm very sure they got highest! So, rasa kerdil pun ada gak. Then, apa yang lebih memeranjatkan aku ialah, guys are more than girls! Mak ai, cane ni.. dorang ni lagi besar dari aku. Girls plak, aku tengok kecik2 je. Tapi xpe, yang penting selamba. Tapi aku rasa kalut gak kot. Yelah, 1st time nak ajar fizik. Dah lah fizik susah nak faham (macam masa aku sek dulu la...).

So, lelama...aku makin serasi even aku tau, dalam kelas je dorang paham. Bila habis kelas hilang semua. Tol x? Xpe2.. Cher paham. Actually aku dulu macam tu gak. That's why aku tak kisah sangat kalau dorang camtu cz aku tau, nanti time SPM sure akan dapat ok punya. Ni based on my experience lah. Belajar mana ada yang senang.

Kat sini, aku nak tunjuk sikit gambar2 aku ngan student2 4M ni. Layannn!!!!






~Bidadari dalam 4M~
(actually, dorang jadi rebutan...ahaks)














~nilah suasana 4M..dorang ni epi sokmo..meriah kalau masuk dalam kelas dorang~









~gambar nie time student laki ramai g kawad negeri~








Ha.. kat sini aku tunjuk gambar student aku ala askar after balik kawad.. Geng Botak... hehe.. Janji macho sudah...

~ha..tu dia..ni baru bape orang~
(sekarang dorang dah ada rambut semula kowt)

~ni sekerat lagi~
xpelah, aku tunjuk sikit je
actually, kat gambar kelas beramai2 tu..majoriti xde rambut..
but covered by songkok

Masa kat sana, ada gak bagi tugasan kat dorang. Mak ai... Memang liat giler nak menghantar.. Jenuh sangat. But, bila dah hantar, ada certain student nama dia dalam folio yang berlainan. Aku pun malas nak marah2 cz aku dah x larat. Tapi kan, ada gak yang x hantar langsung. Senyap sudah. So, kat bawah ni folio dorang. Ada yang nice tu x sempat nak amik gambar. Yelah, u ol lambat hantar, cher pun dah nak habis, x sempat r...




So, to 4M.. saya tau awak semua memang 'nakal'.. u oll memang best.. best... best!!! Lets time determine bila kita akan jumpa lagi.

4 comments:

edin N ehsan said...

salam..
thanx techer sbb masokkan gamba kitorg,,
kitorg kt cni windu cgt kt techer..
cmne skunk chat k??
mezty makin cute kan? hehe..
x cter pasal bf pon kan?? xpe2... hehe

Miss Leeya said...

Edin and ehsan: Wassalam.. saya memang rindu kat awak semua..saya mestilah sihat..makin cute? Haha, x dapat nak nafikan..alamak, terlebih sudah..cite sal bf? oh, ask me personally lah

fidahchomell said...

sonok bc entry sal dak2 ni...fyi, akak cikgu kelas diorg thn ni...5 ma'awa...bayangkan lah...16 boys with 7 girls...huhu..tp diorg sempoi...i loike...

Lia3003 said...

ye kak wan, sokong2, rindu sanagt2 kat dorang