Tuesday, June 16, 2009

Impian Ku tercapai...

Hari ni gi jejalan cuci mata kat JB.. Pergi Jusco dengan Tesco.. Aku sebenarnya nak cari barang.. So, kat Jusco, ada barang yang aku nak, tapi tempat macam tu mana leh tawar-menawar kan. So, pergilah Tesco. Kat situ, jumpa lah dengan barang yang aku nak.. Ape dia ye barang tu??

Kamera Digital

Hehe, dapat gak aku camera digital. Dah lama sangat aku tak bergambar. Dulu ada camera, aku jatuhkan, terus x leh guna. Sekarang dah ada, lega sangat. Hepi, suka, teruja, gembira daaaaaaaan sebagainya...

Kat sini, aku letak gambar terbaru aku after beberapa bulan habis praktikal..letak satu je





~ni gambar yang terbaru...
~time ni melawat kazen yang praktikal kat hospital
~dari kiri E-in, Wahida, aku lah tu dan ibu aku....

4 comments:

pakeri said...

salam.
awk praktikal kat ne dulu?

Lia3003 said...

dulu paktikal kat smka simpang lima

Aujinz said...

ibu pun cun.. :D

Lia3003 said...

yeke? saya x cun ke.. hehe