Tuesday, June 23, 2009

Gelabah...

Seperti yang aku jangka macam bom jangka..pukull 6.40am ibu aku dah menjerit dari bawah sambil naik tangga ketuk pintu bilik aku suruh sembahyang Subuh. Kuat giler dia membebel hari ni sampai melalut2 ke mana-mana. Aku cakap aku set jam kol6.30..Dia dengar aku cakap macam tu makin berapi dia. Dia cakap 'ingat ni Selangor KL ke nak bangun lewat2'...Yelah, dulu kat Selangor aku bangun 6.30 am cz waktu Subuh masuk lambat..Aku senyap je. Malas nak jawab. Aku memang x suka nak menjawab kalau kena marah. Selain dapat dosa, nanti makin memanjang lah kena leter.Huhu.. Hasilnya, sampai sekarang aku senyap je.. Bek kemas baju lagi best...

Lepas ni, xtau lah bila lagi leh surf internet, tulis blog... Kalau sekolah ada wireless, ok lah.. Kalau x de, tunggu balik rumah lah baru dapat surf. Mesti aku rindu nak menaip nanti...Aku wat blog ni pun, saja nak meluahkan perasaan aku, apa yang aku rasa cz dekat rumah aku x de kawan nak share story.. So, bila aku dapat luahkan apa yang aku alami, lega sangat even story yang aku tulis ni kadang2 merepek...

Hari ni, pergi jelah rumah Pak Ngah... Sok baru daftar kat sek. X sempat lah nak pergi hari ni. Apa barang pun x siap kemas lagi... Baju kurung pun dah 1 beg...Belum barang lain lagi. Gelabah sangat nie. Tapi gelabah2 ni pin sempat menulis pulak kan...Haha, kalau kantol ngan parent aku x siap kemas lagi, habis lah aku.. xpe, janji rock...yeye

Actually, tarikh kat blog ni salah, aku tataw nak set semula camne... Tangan yang gedik lagi gatal ni tertekan pe entah.tu yanh lari jauh tarikh tu..Huhu

4 comments:

YAM said...

ko...mananye ssbnye...xleh surf je?2 je ke?ala...small prob je la cik noli...he3...wa...de blog...

akusygdia said...

weh..sejak bile buka blog gak ni?
tp aku jeles..
blog ko cantik sgt..
hehe

Noor Liyana Kamarudin said...

Yam: selalu singgah lah blog ku..

Noor Liyana Kamarudin said...

Fara: baru je bukak bulan 5..dok umah xde keje, bek men blog