Sunday, June 21, 2009

Edin and Ehsan (Sliss)

Tak perasan plak cher u all ada komen kat saya punya blog.. Hehe, to u all i also miss u so much... saya rindu giler kat u all, 4Ma'awa, Sliss..Really miss the moment...Waaaa,windunya..kalau lah masa boleh di ulang kan....Nak nangis nie...Kalau nak tau cerita saya, rindu kat baca lah blog ni...Sayang sangat kat u ol..Edin and Ehsan..Belajar lelok..Belajar ngan mana2 cikgu sama je...cuma usaha atau tidak je..betol x??
~Edin, Ibnu and Faez~
Gambar Ehsan ada dalam gambar reramai..Jangan ingat saya dah x ingat.. Ehsan ada join dikir barat..
Ohye..lupa nak cakap thanks to 4 Ma'awa sebab gave me full cooperation during my practical and kerjasama masa lecturer saya observe. U oll memang superb!! Sebab u oll saya dapat A latihan mengajar..

Thanks a lot!!!!

4 comments:

edin said...

terharunye sy...
huuuuuuuuuuuuuu...

zakwan said...

sdeynye cher lpekan sy....
isk3..

Noor Liyana Kamarudin said...

Edin: apa yang terharunya..hehe

Noor Liyana Kamarudin said...

zakwan: mana ada saya lupakan adik2 saya yang tomey2 nie