Wednesday, May 27, 2009

My Student...

Tempoh hari aku dapat call dari student aku kat SMKA tu.. dorang ngadu kat aku yang paper Mathematics susah.. Sian dorang.. Ada yang kata paper 1 susah, paper 2 senang and also vice versa.. whatever it is..aku doakan dorang yang terbaik.. to Farid, Shahzman and Faisal.. U ol x payah risau lah ye result camne..saya tau, u ol mesti leh punya..Lagipun PMR kan tahun depan! (ahaks....macam nak suh student baca buku last minute je...hehe..). So untuk Eefa...tak payah risau gak...gerenti PMR dapat A punya lah.. need more effort from it... Untuk Lyana (sama nama ngan aku pulak..=))... i know u can do the best.. For Nasya... Jangan sedih-sedih.. Banyak lagi masa tau...

Ni baru student Math Miss Lia.. yang Physics plak.. x de ngadu ape2 pun..means that mesti senang kan!! Hehe.. I know that.. Physics Quite easy...hoho...

Takpelah.. pape pun saya tau u ol memang dapat buat punya lah and u ol kan memang pandai..so, saya tak de lah nak risau sangat.... Janji u ol ingat kat saya sebagai teacher u ol jadi lah...

Isk, cakap sal student... Seriously, windu nak ke sekolah and teach students... =)... Long time to go...

No comments: