Wednesday, May 27, 2009

Ghost!

Hantu?? Pernah tengok cerita ni x? aku respect betul cerita ni. Sekarang dah season 2. Sape yang x tengok season 1 rugi lah. So.. yang dah tengok baguslah. Pelakon-pelakonnya majoriti pengacara. So agak menarik lah.

Bagi season 2.. aku suka dengan watak Anding. sape yang x kenal Anding? Ala.. budak AF tu. Memang best dia berlakon. Nampak macam macho and romantic gaya dia. Haha. Watak Syeril pun best jugak. Lagu tema dia lagi best!! Macam lagu Pulangkan cz mendayu-dayu..

Ha.. kalau nak tengok cerita nie, tengok lah kat 8tv kol 10.30 malam hari Ahad. aku memang x dapat nak tengok, tapi download cz aku keje. Tak sempat nak tengok..

~ ni pelakon-pelakonnya~
memang mantap! so jangan lupa tengok. Pasti Hot!
=)

No comments: